به بهانه اخراج عالیشاه به جرم حضور در ویژه برنامه صدا و سیما؛  ناکامی های ساغلام با چهار دستیار خارجی

به بهانه اخراج عالیشاه به جرم حضور در ویژه برنامه صدا و سیما؛ ناکامی های ساغلام با چهار دستیار خارجی

تراکتورسازی امسال با حواشی بسیار زیادی به صورت سریالی مواجه شده و مسئولان این تیم باید برای واکاوی این مسائل یک سوزن هم به خودشان بزنند.

به گزارش پیروزی دیلی،  نام تراکتورسازی چند سالی هست که با اعتراض و نارضایتی عجین شده و کمتر پیش می‌آید که هواداران این تیم از وضعیت موجود راضی باشند.

کار تراکتورسازی که روزگاری هوادارانش لقب پر شورها را به خود اختصاص دادند به جایی رسیده که در آخرین دیدار این تیم مقابل پیکان حدود 5 هزار هوادار به ورزشگاه رفتند تا مشخص شود امیدها از این تیم قطع شده است.

تراکتورسازی به غیر از دو پنجره نقل و انتقالاتی که از فعالیت در آن محروم بوده همواره حضوری با شکوه در نقل و انتقالات داشته و برترین و با کیفیت‌ترین بازیکنان فوتبال ایران را جذب کرده است اما این ریخت و پاش‌ها به نتایجی ختم نشده که رضایت هواداران تراکتورسازی ‌جلب شود.

رسیدن به جواب این سوال که چرا تراکتورسازی با وجود هزینه زیاد و جذب بازیکنان خوب و با کیفیت نمی‌تواند نتیجه لازم را بگیرد موضوع دیگری است که نیاز به بررسی و آنالیز مجزا دارد.

موضوعی که در حال حاضر به سوال اصلی هواداران تراکتورسازی تبدیل شده این است که چرا حواشی مختلف یک لحظه هم دست از سر تراکتورسازی بر نمی‌دارد.

بعد از درگیری فرزاد حاتمی بازیکن تراکتورسازی در هتل با امیر حسین صادقی مدافع پیکان، بعد از موضوع چاقو کشی در رختکن تراکتورسازی، بعد از حواشی اختلاف یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم با مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه، بعد از انتقادات از جذب دو بازیکن نه چندان با کیفیت کروات و بوسنایی حالا موضوع امید عالیشاه مطرح شده است.

امید عالشاه در نیم فصل دوم لیگ شانزدهم برای گذراندن خدمت سربازی راهی تراکتورسازی شد اما این تیم به دلیل شکایت یکی از بازیکنان خارجی از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم شد تا این بازیکن مجبور شود یک سال بیرون بنشیند و از نیم فصل دوم لیگ هفدهم برای تراکتورسازی به میدان برود.

عالیشاه در بازی مقابل تیم سابقش پرسپولیس‌ خیلی زود مصدوم شد که این مسئله به مذاق هواداران تراکتورسازی خوش نیامد و آنها در حملاتی احساسی با وجود اینکه در  تصاویر پزشکی مصدومیت کاملا مشخص بود این مصدومیت را اتفاقی عمدی از سوی این بازیکن برای عدم رویایی روی با تیم سابقش قلمداد کردند.

از همان روز بذر بی اعتمادی بین هواداران تراکتورسازی و عالیشاه کاشته شد و آنها با وجود اعلام کادرفنی و پزشکان این تیم همچنان نسبت به این مسئله دل چرکین بودند.

در ادامه در شرایطی که تراکتورسازی بعد از جذب سرمربی جدید ترکیه‌ای هم در کسب نتیجه ناکام بود و صدای اعتراضات نسبت به مسئولان باشگاه بالا رفته بود بعد از اقدام غیر حرفه‌ای عالیشاه برای حضور در شبکه 3 به عنوان کارشناس پرسپولیسی در دربی 86 موج جدید اختلافات با این بازیکن آغاز شد.

هواداران عصبانی تراکتورسازی در فضا مجازی به این بازیکن تاختند و خواستار برخورد قاطع باشگاه با عالیشاه به خاطر این اقدام شدند. باشگاه تراکتورسازی هم که بابت نتایج نیم فصل دوم تیم در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا تحت فشار بود در اقدامی فوری این بازیکن را اخراج کرد.

هیچ بحثی در رفتار عالیشاه وجود ندارد و حضور او در یک برنامه تلویزیونی به عنوان کارشناس دربی در شرایطی که او بازیکن یک تیم دیگر است امری توجیه نشدنی است اما یک سوال در این بین مطرح می‌شود که نقش باشگاه تراکتورسازی در کنترل بازیکنان و اتفاقات اطراف تیم چیست؟

چرا باشگاه تراکتورسازی باید آنقدر بی خبر باشد که بازیکن این تیم در یک برنامه زنده تلویزیونی حضور یابد و آنها تازه از طریق گیرنده‌های خود متوجه این امر شوند. 

بازیکنی که در عضویت یک باشگاه است باید آنقدر راحت راهی شهری دیگر شود و تازه مسئولان باشگاه در تلویزیون متوجه شوند که او از تبریز به تهران سفر کرده و در برنامه تلویزیونی حضور یافته است؟

درگیری حاتمی در هتل،‌ چاقو کشی در رختکن و حواشی پرشمار دیگری که طی یک فصل اخیر در تراکتورسازی رخ داده نشان می‌دهند که مسئولان این باشگاه باید این مسئله را هم بررسی کنند که چرا این حواشی به صورت سریالی در تیمشان اتفاق می‌افتد و از آن هم نمی‌توانند جلوگیری کنند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی