ساکت: تیم ملی با کی‌روش ظرفیت مقابله با همه تیم‌های دنیا را دارد/ از اتفاقات تهران بی‌خبرم!

ساکت: تیم ملی با کی‌روش ظرفیت مقابله با همه تیم‌های دنیا را دارد/ از اتفاقات تهران بی‌خبرم!

دبیرکل فدراسیون فوتبال تأکید کرد که تیم ملی با سرمربیگری کی‌روش می‌تواند با تمام تیم‌های دنیا مقابله کند.

به گزارش پیروزی‌دیل، محمدرضا ساکت، دبیرکل فدراسیون فوتبال که برای تماشای جام بین قاره‌ای فوتبال ساحلی به امارات سفر کرده است، در خصوص عملکرد فوتبال ساحلی، حضور مارکو اوکتاویو به عنوان سرمربی تیم ملی، جلسه با جان کاسکو، رئیس سازمان فوتبال ساحلی، برنامه آماده‌سازی تیم ملی، قرعه‌کشی جام جهانی و همچنین مشکلات باشگاه‌های ایرانی صحبت کرده است.


تیم ملی فوتبال ساحلی دو بازی خود در مرحله گروهی را برد و به روسیه باخت و در نهایت برابر برزیل شکست خورد و نتوانست به فینال برسد. ارزیابی‌تان از این بازی‌ها چه بود؟

عملکرد بازیکنان بسیار قابل تقدیر بود. تیمی که در مرحله گروهی مقابل یکی از قطب‌های جهان یعنی روسیه 3 بر صفر عقب بیفتد و سپس بتواند نتیجه را جبران کند، قابل ستایش است. به نظرم این موضوع نشان دهنده پتانسیل بسیار بالا، تلاش و جنگندگی قهرمانان پابرهنه ما در فوتبال ساحلی بود. از آنها تشکر می‌کنم که اینچنین مردانه در همه میدان‌ها تلاش می‌کنند.


بازی مقابل برزیل بسیار سنگین بود. برزیل، برزیل است و ظرفیت بسیار بالایی دارد. بچه‌های ما واقعا بسیار خوب کار کردند و چندین مرتبه به مسابقه برگشتند. با این حال کیفیت بچه‌ها مناسب نبود، چون ما سه بازیکن اصلی را به دلیل محرومیت و آسیب دیدگی نداشتیم. خوشحالم که بازیکنان جوانی که به داخل زمین رفتند بسیار خوب کار کردند. تأثیر ویژه‌ای در بازی گذاشته بود. به هرحال هیچ چیزی از شایستگی‌های بازیکنان کم نمی‌کند.


حضور مجدد مارکو اوکتاویو در تیم ملی فوتبال ساحلی پس از دو سال قطع همکاری فدراسیون با او را چطور ارزیابی می‌کنید؟

اوکتاویو بنیانگذار اولیه و انتقال دانش فنی فوتبال ساحلی در کشور ما در سه سال گذشته بود و مقطعی از تیم جدا شد. مربیان بسیار خوب و شایسته داخلی هم کار کردند که زحمات‌شان قابل تقدیر است. ما با حضور اوکتاویو دو تیم ملی را ساماندهی می‌کنیم. تیم «الف» و تیم «ب» که بازیکنان جوان‌تر ما در آن تیم تمرین می‌کنند و توسط اوکتاویو آموزش می‌بینند. توجه ما به گسترش تعداد بازیکنان و پشتوانه سازی است که این نقش را اوکتاویو ایفا می‌کند. این تیم ثمره همه باشگاه‌ها، مربیان و اوکتاویو است.


با جان کاسکو، رئیس سازمان جهانی فوتبال ساحلی جلسه‌ای داشتید. در این خصوص صحبت می‌کنید؟

این جلسه در رابطه با هماهنگی برگزاری دومین دوره پرشین کاپ در بوشهر بود که مقرر شد تیم‌های قابل قبولی به ایران دعوت شوند. این مسابقات مانند سال گذشته با محوریت پارس جنوبی و همکاری اداره کل ورزش و جوانان بوشهر، هیئت فوتبال بوشهر برگزار خواهد شد که در خصوص جزئیاتش مذاکره کردیم. همچنین تیم ساری آمادگی‌اش را برای برگزارش تورنمنتی مشابه، در اردبیهشت ماه 97 اعلام کرده است که مقدمات این رقابت‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت. قرار شد جزئیاتش ابتدا با مسئولان باشگاه ذیربط در ساری و مسئولان هیئت مازندران بررسی کنیم و پس از آن به صورت رسمی نسبت به سازماندهی این مسابقه برنامه‌ریزی کنیم. در خصوص برگزاری یک دوره آموزشی در دوره مدیریت، بخش فنی و بازاریابی فوتبال ساحلی نیز صحبت شد که یک دوره آموزشی با هماهنگی سازمان جهانی در ایران داشته باشیم.


در سمیناری هم که در خصوص فوتبال ساحلی توسط فیفا برگزار شد، شرکت کردید. موضوع این سمینار چه بود؟

در این سمینار از ایران به عنوان موفق‌ترین کشور در بخش توسعه و سازماندهی لیگ توسط سازمان جهانی فوتبال ساحلی تقدیر شد. این مسئله نیز به کارهایی که در چند سال گذشته به طور ویژه صورت گرفته است، باز می‌گردد. خوشبختانه شرایط خوب است و من به آینده فوتبال ساحلی با توجه به مشارکت باشگاه‌های مختلف بسیار امیدوار هستم.


نگاه سازمان جهانی فوتبال ساحلی نسبت به تیم ایران چگونه است؟

سازمان جهانی فوتبال ساحلی، ایران را به عنوان یکی از قطب‌های جهان معرفی کرد و رشد بسیار سریع ایران در فوتبال ساحلی را مورد تمجید قرار داد. همچنین از حرکت مثبت ما جهت ساماندهی لیگ، وجود باشگاه‌های خوب و سامان یافته، توجه به فوتبال ساحلی پایه و تیم ملی بسیار منظم قدردانی کرد. در جلسه‌ای که داشتیم از تیم ملی فوتبال ساحلی ایران برای حضور در یک تورنمنت بسیار بزرگ بین‌المللی دعوت شد. این رقابت‌ها با حضور سه باشگاه برزیلی و سه باشگاه برتر جهان در دسامبر (آذرماه) امسال به میزبانی برزیل برگزار می‌شود.


با نشان دادن چراغ سبز از جانب کاسکو، آیا ایران پس از سال 2020 میلادی کاندیدای میزبانی رقابت‌های جام بین قاره‌ای می‌شود؟

رویکرد هیئت رئیس فدراسیون فوتبال این است که در زمینه میزبانی تورنمنت‌هایی بین المللی در ایران بتوانیم بیشترین میزبانی را داشته باشیم. معتقد هستیم که هرچه قدر میزبانی‌های بین‌المللی چه در فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی داشته باشیم به رشد و توسعه کمک می‌کند. عملاً برگزاری این تورنمنت‌ها یک کارگاه آموزشی است. حتماً با نگاه مثبت این را در هیئت رئیسه فدراسیون مطرح خواهیم کرد. از همین جا اعلام می‌کنم که چنین موضوعی جزو استراتژی‌های فدراسیون بوده و مطمئناً از این موضوع استقبال می‌کنیم و ابعادش را مورد بررسی قرار می‌دهیم که این را به عنوان یک رویداد برای بعد از 2020 در کشور داشته باشیم.


درباره برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی هم صحبت کنید که تا جام جهانی چه شرایطی پیش‌رو خواهد بود.

مشکلات سر راه فدراسیون، مهمترین معضل برای برنامه‌های آماده‌سازی کی‌روش تا جام جهانی است. مهمترین مشکلی که فدراسیون با آن روبه‌روست، بحث مسائل اقتصاد فوتبال است. حق پخش تلویزیونی به عنوان یکی از نقاط اساسی به فوتبال داده نمی‌شود و این مسئله باعث شده که فوتبال و اقتصاد فوتبال ما وارد مشکلات جدی شود. به همین دلیل نتوانستیم به طور کامل برنامه‌هایی را که مورد توجه همگان از جمله کی‌روش است، اجرا کنیم. این یک واقعیت است که باید آن را بپذیریم.


در زیر ساخت‌ها نیاز به توسعه داریم. تعداد زیادی حداقل پنج زمین استاندارد با بهترین کیفیت و تکنولوژی روز در مرکز تیم‌های ملی نیاز داریم. در حال حاضر فاقد این زیرساخت‌ها هستیم و این تأثیر منفی در روند آماده‌سازی همه تیم‌ها می‌گذارد. ببینید یک توجه کوچک به نوجوانان زیر 17 سال ما چه رویداد بزرگی را رقم زد و یک نسل جدید با کمک فدراسیون فوتبال و مربیانش توانست به فوتبال کشور معرفی کند. امیدوارم اقتصاد فوتبال را به یک نقطه نهایی برسانیم که کلید واژه اصلی در بخش تلویزیونی است و از این مسئله حمایت‌هایی شود تا بتوان یک برنامه جامع و کامل را فراهم کرد.


به نظر شما در قرعه‌کشی جام جهانی که کمتر از یک ماه دیگر در مسکو انجام می‌شود، بهتر است با چه تیم‌هایی همگروه شویم؟

در قرعه کشی نمی‌شود هیچ چیزی را پیش‌بینی کرد. مطمئنم که این تیم ملی و با سرمربیگری کی‌روش ظرفیت مقابله با همه تیم‌های کوچک و بزرگ دنیا را به خوبی دارد. همانطور که قبلاً امتحان خودش را مقابل آرژانتین پس داده و اگر آن اشتباه تلخ داوری نبود، شاید موقعیت آن جام برای ما دگرگون می‌شد. ما به ظرفیت فنی فوتبال‌مان و مربیان‌مان به خصوص  کی‌روش باور داریم.


و البته آقای کی‌روش این روزها دوباره به اتفاقات رقم خورده معترض شده و علیه مسئولان مصاحبه کرده است.

من دبی هستم و از اتفاقات تهران بی خبرم!


تیم امید همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برد و سرمربی این تیم انتخاب نشده است. مشخص نیست سرمربی این تیم چه زمانی انتخاب می‌شود؟

کمیته فنی فدراسیون فوتبال باید در این باره جلسه‌ای داشته باشد که من فکر می‌کنم در روزهای آینده، برای آینده تیم‌های نوجوانان، جوانان و امید حتماً تصمیم‌گیری‌های لازم خواهد شد.


موضوع باشگاه‌های ایرانی و بحث حضورشان در لیگ قهرمانان آسیا هم این روزها بسیار با اهمیت است. البته مهلت ما تا 16 آبان دوباره تمدید شد. پیش‌بینی خود شما در این خصوص چیست؟

آقای تاج تلاش ویژه‌ای برای نماینده‌های آسیا که با مشکل حذف مواجه شده‌اند به کار گرفته‌ و تیمی را برای بررسی به موضوع تشکیل داده‌اند. دوستان ما در کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای نیز در تلاش هستند. هرچند که در این رابطه مسئولیت اصلی متوجه خود باشگاه‌هاست، اما فدراسیون به هرحال کمک، راهنمایی و به نوعی حمایت می‌کند تا باشگاه‌ها بتوانند این دوران بحرانی را که از قبل برای آنها آفریده شده است، مدیریت کند. طلبکاران نیز باشگاه‌ها را همراهی کرده‌اند که خود قابل تقدیر است. به طور مشخص مسئولیت‌پذیری بیشتر هیئت مدیره باشگاه‌ها و همچنین توجه به این موضوع که در هنگام عقد قرارداد همه جوانب حقوقی در مرحله اول و دوم درآمدزایی باشگاه‌ها افزایش پیدا کند که آن هم با پخش تلویزیونی محقق می‌شود.

تیم ملی

تیم ملی امید

ساکت

فوتبال ساحلی

کی روش

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی