۳ درخواست آزمون از فدراسیون سوارکاری/ سردار به دنبال اثبات حقانیت اسبهایش
مهاجم تیم ملی فوتبال که در مسابقات اسب سواری صاحب اسب است، در ماجرای آزمایش دوپینگ اسبهای خود سه درخواست از فدراسیون سوارکاری دارد.
به گزارش پیروزیدیلی، ماجرای مثبت اعلام شدن دوپینگ اسبهای سردار آزمون، مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان که در مسابقات اسب سواری کشور حضور دارند، در یکی دو روز اخیر حسابی حاشیهساز شده است. در حالی که فدراسیون سوارکاری اعلام کرده نتیجه آزمایش دوپینگ اسبهای آزمون مثبت بوده، اما خود این بازیکن نمونه دوپینگ اسبهای خود را به آزمایشگاه فرستاده که پاسخ منفی گرفته است.
ماجرا از این قرار است که جواب آزمایش دوپینگ اسبهای سردار آزمون، چند روزی نگه داشته شده و درست پیش از بازی تیم ملی ایران مقابل ازبکستان اعلام شد. دیداری که اهمیت زیادی داشت و آزمون باید تمام تمرکز خود را روی این بازی میگذاشت اما فدراسیون سوارکاری در آن زمان پاسخ آزمایش را داد تا کاری از دست صاحب اسبها برنیاید. با این حال سردار آزمون یک هفته پس از آن با هزینه شخصی خود، نمونه آزمایش اسبهای خود را که خون و ادرار است را برای آزمایشگاهی ارسال میکند. پاسخ آزمایش دوپینگ اسبهای آزمون که با هزینه شخصی انجام شده بود از سوی آزمایشگاه منفی اعلام شد، اما در حال حاضر فدراسیون سوارکاری نامه زده که اسبهای متعلق به او اجازه خروج از مرکز سوارکاری و حضور در مسابقات را ندارند.
در حالی مجوز خروج اسبهای آزمون از مرکز سوارکاری توسط فدراسیون صادر شده که او به دلیل اعتراض به چنین حرکتی، فینال مسابقات را تحریم کرده و حتی در صورت داشتن مجوز هم در مسابقه شرکت نخواهد کرد. با این حال تنها چیزی که اکنون آزمون به دنبال آن است، مشخص شدن حقانیت و حقیقتی است که مدعی شده فدراسیون سوارکاری آن را پنهان میکند. در حال حاضر سردار آزمون برای مشخص شدن حقانیت اسبهای پیشتاز خود سه درخواست از فدراسیون سوارکاری دارد. اول اینکه فدراسیون قرارداد خود با آزمایشگاه فرانسه را رسانهای کند، مورد دوم اینکه رسید پستی DHL که مربوط به آزمایش دوپینگ اسبهای اوست، رسانهای شود و سومین نکته اینکه فدراسیون سوارکاری پاسخ رسمی آزمایشگاه فرانسه را رسانهای کند. مسئلهای که وجود دارد، تاکنون فقط یک برگه که فتوکپی است، از آزمایش دوپینگ اسبهای سردار آزمون نشان داده شده و آزمایش دوپینگ سایر اسبها نیز به همین شکل است و اصل برگه آزمایش منتشر نمیشود.
چیزی که کمی این مسئله را دچار ابهام کرده است، به این موضوع باز میگردد که کمیته دوپینگ زیر نظر فدراسیون سوارکاری فعالیت میکند، در حالی که معمولاً در سایر رشتهها آزمایش دوپینگ خارج از فدراسیون و توسط فدراسیون پزشکی ورزشی یا نادو گرفته میشود.